Jak provedu downgrade účtu, jeho zrušení nebo smazání?

Účet Cvapp.cz můžete zrušit přímo z naší webové stránky bez nutnosti přihlášení se do aplikace. Pokud tak chcete učinit, přejděte  zde na stránku Kontaktujte nás a poté v menu klikněte na možnost „Zrušit registraci“. 

Zde uvidíte možnost vyhledání účtu pomocí e-mailové adresy. Pokud je vaše e-mailová adresa nalezena, klikněte na tlačítko zrušení registrace. Po kliknutí na tlačítko vám zašleme potvrzovací e-mail. Zrušení bude potřeba potvrdit pomocí kroků uvedených v e-mailu. Pokud e-mail neobdržíte do několika minut, zkontrolujte složku s nevyžádanou poštou nebo ve složce příchozí pošty zkuste vyhledat „Cvapp.cz“.

Pokud vaše e-mailová adresa není nalezena, zkuste vyhledat jinou e-mailovou adresu, kterou jste možná použili. Pokud ani to nefunguje nebo vám žádný potvrzovací e-mail nepřišel, zkuste podle následujících kroků registraci zrušit z aplikace nebo požádejte o pomoc náš tým.

Jak v aplikaci zrušit váš účet nebo přejít na nižší verzi

Přímo v aplikaci můžete svůj účet kdykoli zrušit nebo přejít na nižší verzi. Po přihlášení klikněte na rozevírací menu v pravém horním rohu a klikněte na Nastavení účtu. Nezapomeňte, že volba odstranění účtu je trvalá a povede ke smazání vašich informací. Viz snímek níže.

Pokud máte prémiový účet nebo sedmidenní zkušební verzi, kliknutím zde zrušíte svou registraci. Viz snímek níže.

Co se stane, když provedu downgrade účtu?

Poté, co zrušení potvrdíte, budete mít prémiový přístup po dobu 30 dnů od poslední měsíční platby nebo po dobu 7 dnů od poslední platby zkušební verze. Po vypršení prémiového členství bude váš účet převeden na bezplatnou verzi. 

Stále se můžete přihlásit zpět do Cvapp.cz, přistupovat ke svému životopisu a upravovat ho, používat všechny naše bezplatné funkce jako sdílení životopisu a vyhledávání pracovních pozic, a samozřejmě znovu provést upgrade účtu.

Jak mohu účet smazat definitivně?

Pokud chcete svůj účet definitivně smazat, posuňte stránku Nastavení účtu dolů a klikněte na možnost Smazat účet. Viz snímek níže.

Smazání účtu Cvapp.cz je trvalé. Jakmile účet smažete, náš tým podpory už nebude schopen vaše životopisy nebo motivační dopisy obnovit.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.