Jak si svůj životopis stáhnu ve formátu Word nebo PDF?

Jakmile je životopis připravený, existuje řada způsobů, jak ho společně s motivačními dopisy exportovat a začít žádat o zaměstnání. 

Svůj životopis si můžete si stáhnout ve formátu PDF, DOCX nebo TXT, a to buď přímo ze své Nástěnky nebo z editoru. Svůj životopis a motivační dopis můžete také sloučit do jednoho souboru PDF pro maximální pohodlí a přehlednost. Kromě tlačítka „Stáhnout PDF“ můžete zobrazit rozbalovací nabídku „Více“ a také možnosti stažení jako soubor DOCX nebo TXT. Kromě toho, že stahování DOCX / Word je připraveno na naši nejoblíbenější Stockholmskou šablonu, je nyní také plně připraveno na naši šablonu v Sydney. Vezměte prosím na vědomí, že když si stáhnete životopis jako dokument Word pomocí šablony Sydney, barevný postranní panel na druhé stránce se bude lišit od první, ale po vytištění se bude shodovat. Také zde můžete přistupovat k možnosti „Sdílet odkaz“. Jsme také rádi, že pro jednu z našich nejoblíbenějších šablon, "Going to Dublin", je nyní k dispozici funkce exportu do formátu Docx(Word). Viz snímek níže. 

Pokud máte bezplatné členství, můžete si životopis stáhnout ve formátu TXT nebo sdílet odkaz na něj. Viz snímky níže.. Viz snímky níže.

Pokud nechcete prémiové členství s designovou šablonou, export do souboru TXT vám umožní zkopírovat obsah životopisu a vložit ho do textového editoru jako je Word nebo Google Docs. Sdílením online odkazu si zachováte přístup ke svému životopisu v prémiové designové šabloně.

Export do DOCX

Svůj životopis si můžete také stáhnout jako soubor DOCX. Soubory DOCX (Word) jsou uloženy v našich nejoblíbenějších šablonách ve Stockholmu a Sydney. Zkontrolujte výše uvedený náhled a podívejte se, jak bude váš dokument vypadat po exportu. Soubory DOCX vám umožňují upravovat styly, velikosti a barvy na vašem zařízení.

Po kliknutí na tlačítko „…“ se zobrazí jednoduchá rozevírací nabídka, která vám nabídne několik způsobů stažení vašeho životopisu:

Proč je můj dokument stažený ve formátu DOCX jiný než ten stažený ve formátu PDF? 

Při stahování vašeho životopisu máte k dispozici 3 možnosti: soubor TXT (zdarma), soubor PDF nebo soubor DOCX. Váš životopis se zobrazí stejně, bez ohledu na to, kterou možnost stahování si vyberete, s výjimkou souboru TXT.

Nové stahování ve formátu DOCX je k dispozici pro naše oblíbené šablony Stockholmu a Sydney. Jednoduše si je stáhněte a spusťte proces žádosti o zaměstnání. Nezapomeňte, že šablona Sydney má barevný postranní panel, který se na druhé stránce v náhledu jeví jako odlišný, ale po stažení nebo vytištění by měl odpovídat postrannímu panelu na první stránce.

Všechny naše šablony jsou profesionálně otestované šablony životopisů, které splňují všechna „pravidla“, jejichž splnění zaměstnavatelé očekávají.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.