Jak mohu životopis a motivační dopis sdílet?

Až budete mít životopis připravený, můžete ho z Cvapp.cz bezplatně sdílet pomocí online odkazu. Ve výchozím nastavení je váš materiál soukromý a jeho sdílení je možné pouze v případě, že využijete naše funkce sdílení. Můžete si snadno stáhnout soubor PDF s motivačním dopisem, který bude uložen a sdílen se zaměstnavateli. Navíc můžete zdarma využít naše prémiové designy bez nutnosti provést upgrade na prémiový účet.

Můžete také využít naši mimořádně pohodlnou možnost Sloučit PDF a sloučit váš životopis a motivační dopis do jednoho dokumentu. Díky tomu se můžete vyhnout nepořádku, zůstat organizovaní a zefektivnit aplikace úloh. Tuto novou funkci najdete v rozbalovací nabídce pod položkou „Více“ napravo od náhledu životopisu / motivačního dopisu. Poté jednoduše vyberte, které dva dokumenty chcete zkombinovat, a můžete vyrazit!

Jak sdílet životopis a motivační dopis

Každá verze vašeho životopisu má jedinečnou URL adresu, kterou můžete sdílet. Pokud máte svého životopisu několik verzí, budete mít různé URL adresy, které můžete sdílet. 

Chcete-li životopis sdílet, přejděte na nástěnku svého životopisu a v rozbalovací nabídce klikněte na „Více“, čímž otevřete možnost „Sdílet odkaz“. Možnost „Sdílet odkaz“ můžete otevřít také kliknutím na „…“ v pravé dolní části stránky náhledu. Viz snímek níže. 

Na ní uvidíte stránku, ze které můžete:

  • zkopírovat a vložit URL adresu, kterou můžete poslat e-mailem, vzkazem či textovou zprávou nebo;
  • kliknout na tlačítko Sdílet a sdílet životopis na Facebooku, Twitteru a LinkedIn.

Jak to funguje

Sdílení na sociálních sítích

Pokud životopis sdílíte na sociální síti, přidáme k vašemu příspěvku počáteční formátování, ale před sdílením příspěvku můžete cokoliv upravit. 

Funkce Statistiky

Naše jedinečná funkce Statistiky vám umožní náhled zobrazení vašeho životopisu v krátkodobém i dlouhodobém horizontu. Zjistěte, jak dlouho si někdo prohlížel váš životopis a z jakého místa. Schopnost identifikovat globální příležitosti na základě města / země prohlížení vašeho životopisu pomůže zajistit, že vám nebudou chybět angažovaní náboráři! Sledujte měnící se trendy v zobrazeních životopisu, abyste změřili zájem prohlížejících a provedli změny, když to budete považovat za nutné.

Rozšíření pro Chrome pro naši nástěnku sledování pracovní pozice

Nezapomeňte také využít naše úžasné rozšíření pro Chrome pro naši nástěnku sledování pracovní pozice, které vám umožní ukládat pracovní příležitosti a volná pracovní místa, jakmile je uvidíte, přímo z rohu vašeho prohlížeče. 

Jeho použití je velmi jednoduché:

      Nainstalujte si rozšíření v oficiálním obchodě Google Chrome (zdarma).

      Přihlaste se ke svému účtu

      Vyhledávejte pracovní nabídky na internetu

      Uložení pracovních nabídek v pravém horním rohu prohlížeče

      Přejdou na vaši nástěnku sledování pracovní pozice. Hotovo!

Úpravy

Aktualizace nebo úpravy, které v životopisu provedete, budou v životopisu zobrazeném na veřejné webové stránce ihned viditelné. 

Smazání životopisu / Soukromý životopis 

Jakmile budete sdílet URL adresu, životopis už nebude soukromý. Technicky může URL adresu v budoucnu kdokoli zkopírovat a dále sdílet.

Pokud jste URL adresu sdíleli, ale už nechcete, aby byl životopis pod touto adresou dále dostupné, nejlepším postupem je sdílený životopis zduplikovat a pak ho smazat. Tímto způsobem se životopis spojí s URL adresou, kterou jste ještě nesdíleli. 

Po smazání životopisu bude stará URL adresa směrovat na stránku s chybou 404. 

Nezapomeňte na motivační dopis

Kromě rychlého vytvoření životopisu snů můžete také během několika minut napsat perfektní motivační dopis, který jej bude doprovázet. Vyberte si z jedné z našich profesionálně navržených šablon motivačního dopisu a během chvilky posuňte svou aplikaci na další úroveň. Nabízíme 18 inovativních a svěžích šablon motivačních dopisů, které byly pečlivě navrženy tak, aby ladily a doplňovaly váš životopis. Svůj životopis a motivační dopis můžete dokonce sloučit do jednoho souboru PDF pro maximální pohodlí a organizaci. Dosažení úspěšného a soudržného kombinovaného životopisu a motivačního dopisu nebylo nikdy snazší! Jednoduše vyhledejte v rozbalovací nabídce „Motivační dopis“ na naší hlavní stránce @ Cvapp.cz a postupujte podle jednoduchých kroků k dokončení motivačního dopisu ještě dnes.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.