Jak mohu cvapp.cz používat zdarma?

Cvapp.cz nabízí několik nástrojů, které můžete používat 100% zdarma, bez nutnosti zadávat údaje o kreditní kartě. S bezplatným účtem můžete:

Mezi funkce bezplatné verze patří:

  • Používat náš editor životopisů a vytvořit si fantastický životopis od základu. Máte možnost stáhnout si životopis jako soubor PDF s naší šablonou Vancouver nebo jako textový soubor (TXT).
  • Napsat motivační dopis během chvilky pomocí našich profesionálních nástrojů, předem vygenerovaných vět a tipů a stáhnout si ho zdarma v naší šabloně Vancouver nebo ve formátu TXT.
  • Sdílet online odkazy na váš životopis.
  • Prohlížet si naši knihovnu vzorových životopisů. Naše rozsáhlá sbírka SKUTEČNÝCH životopisů je skvělým zdrojem inspirace.
  • Vyhledávat volná pracovní místa na internetu na jednom místě pomocí našeho bezplatného nástroje pro vyhledávání pracovních nabídek od Career.io (najdete ho na své nástěnce Career.io v části "Služby").
  • Přihlásit se a kdykoli upravit nebo otevřít svůj životopis nebo motivační dopis.

Za 75.- CZK můžete přejít na zkušební verzi prémiového účtu a vytvořit si několik životopisů a motivačních dopisů a stáhnout si je v některé z našich odborně navržených šablon. Během zkušební doby budete mít také přístup k řadě našich prémiových funkcí po dobu 7 dní.

Po sedmi dnech se zkušební předplatné automaticky obnoví na měsíční předplatné. Účet můžete kdykoli zrušit prostřednictvím nabídky "Účet" v pravém horním rohu aplikace. Za dny, kdy jste mohli využívat naše služby a produkty, mohou být účtovány určité poplatky. Další informace o našich cenových balíčcích nebo o tom, jak kdykoli zrušit účet nebo snížit jeho úroveň.

Jak zdarma sdílet odkazy na životopisy

Jak si zdarma stáhnout TXT soubor

Jakmile si na CVapp.cz vytvoříte životopis, můžete si ho zdarma stáhnout ve formátu TXT.  TXT soubor je přesně tím, co říká, tedy pouze text vašeho životopisu bez jakéhokoli grafického designu. Jakmile si TXT soubor stáhnete, můžete ho otevřít na svém počítači, vybrat veškerý text a zkopírovat a vložit ho do textového editoru jako je Word nebo Google Docs. V nich si můžete upravit formát a styl podle svého, stále ale budete mít základ v podobě skvělého životopisu. Můžete si také zdarma stáhnout soubor TXT svého motivačního dopisu, který je skvělý pro rychlé vytvoření vysoce kvalitního motivačního dopisu pomocí našich nástrojů pro přípravu návrhů a uložení skutečného textu do vašeho zařízení. Kromě toho nabízíme 18 profesionálně navržených a otestovaných šablon motivačních dopisů, které můžete přizpůsobit stylu svého životopisu a stáhnout si je v různých formátech, včetně formátuPDF.

Chcete-li si stáhnout TXT soubor s životopisem nebo šablonu, přihlaste se do CVapp.cz a přejděte na nástěnku. Pro stažení TXT souboru je třeba u každého životopisu nebo motivačního dopisu kliknout na odkaz pod hlavní nabídkou. Viz snímek níže.

Svůj životopis můžete v budoucnu kdykoli upravit, stačí se přihlásit do CVapp.cz. Namísto ztrácení času hledáním souborů v počítači nebo tvorbou nového životopisu po dlouhých letech můžete mít svůj životopis na CVapp.cz stále aktuální zdarma, i když se rozhodnete prémiové členství ukončit. 

Kromě zde uvedených bezplatných funkcí můžete využít také našich bezplatných zdrojů, které vám pomohou vytvořit skvělý životopis a získat práci rychleji:

  • Příklady životopisů - knihovna s více než 250 příklady skutečných životopisů setříděných podle oboru.
  • Příklady motivačních dopisů – knihovna s více než 50 poučnými příklady motivačních dopisů zdarma.
  • Blog - komplexní zdroje o důležitých tématech, například jak napsat životopis a mnoha dalších.

Pokud máte jakékoli otázky nebo zpětnou vazbu o používání bezplatné verze CVapp.cz, dejte nám vědět.

Našim zákazníkům se snažíme nabídnout nejlepší cenové balíčky na základě osobních preferencí a různých faktorů. Cenové balíčky cvapp.cz se proto mohou lišit v závislosti na lokalitě nebo se mohou od předchozích cenových balíčků odlišovat.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.