Jak mohu CVapp.cz používat zdarma?

CVapp.cz má různé nástroje, které můžete používat 100% zdarma bez nutnosti zadávat údaje o platební kartě. 

Mezi funkce bezplatné verze patří:

  • Vytvořit si úplně od nuly skvělý životopis pomocí našeho průvodce tvorbou životopisu, který vás bude během celého procesu navigovat. 
  • Napište motivační dopis během chvilky pomocí našich profesionálních nástrojů, předpřipravených frází a tipů a stáhněte si soubor zdarma ve formátu TXT.
  • Stáhnout si svůj životopis jako soubor TXT, takže můžete text kopírovat a vkládat a upravit si vzhled podle svého.
  • Sdílet online odkaz na svůj životopis
  • Prohlížení a využívání naší knihovny se šablonami životopisů. Naše rozsáhlá knihovna skutečných životopisů je výtečnou inspirací do začátku.
  • Vyhledávání pracovních nabídek na internetu na jednom místě.
  • Přihlásit se a upravovat svůj životopis nebo motivační dopis.

Zkušební verze vám na 7 dnů poskytuje přístup k prémiovým funkcím a poté se automaticky změní na měsíční předplatné. Svůj účet můžete kdykoli zrušit v menu Účet v horním pravém rohu aplikace.

Jak zdarma sdílet odkazy na životopisy

Jak si zdarma stáhnout TXT soubor

Jakmile si na CVapp.cz vytvoříte životopis, můžete si ho zdarma stáhnout ve formátu TXT.  TXT soubor je přesně tím, co říká, tedy pouze text vašeho životopisu bez jakéhokoli grafického designu. Jakmile si TXT soubor stáhnete, můžete ho otevřít na svém počítači, vybrat veškerý text a zkopírovat a vložit ho do textového editoru jako je Word nebo Google Docs. V nich si můžete upravit formát a styl podle svého, stále ale budete mít základ v podobě skvělého životopisu. Můžete si také zdarma stáhnout soubor TXT svého motivačního dopisu, který je skvělý pro rychlé vytvoření vysoce kvalitního motivačního dopisu pomocí našich nástrojů pro přípravu návrhů a uložení skutečného textu do vašeho zařízení. Kromě toho nabízíme 18 profesionálně navržených a otestovaných šablon motivačních dopisů, které můžete přizpůsobit stylu svého životopisu a stáhnout si je v různých formátech, včetně formátuPDF.

Chcete-li si stáhnout TXT soubor s životopisem nebo šablonu, přihlaste se do CVapp.cz a přejděte na nástěnku. Pro stažení TXT souboru je třeba u každého životopisu nebo motivačního dopisu kliknout na odkaz pod hlavní nabídkou. Viz snímek níže.

Svůj životopis můžete v budoucnu kdykoli upravit, stačí se přihlásit do CVapp.cz. Namísto ztrácení času hledáním souborů v počítači nebo tvorbou nového životopisu po dlouhých letech můžete mít svůj životopis na CVapp.cz stále aktuální zdarma, i když se rozhodnete prémiové členství ukončit. 

Kromě zde uvedených bezplatných funkcí můžete využít také našich bezplatných zdrojů, které vám pomohou vytvořit skvělý životopis a získat práci rychleji:

  • Příklady životopisů - knihovna s více než 250 příklady skutečných životopisů setříděných podle oboru.
  • Příklady motivačních dopisů – knihovna s více než 50 poučnými příklady motivačních dopisů zdarma.
  • Blog - komplexní zdroje o důležitých tématech, například jak napsat životopis a mnoha dalších.

Pokud máte jakékoli otázky nebo zpětnou vazbu o používání bezplatné verze CVapp.cz, dejte nám vědět.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.