Jak změním šablonu nebo design svého životopisu?

CVapp.cz nabízí několik různých designových témat nebo šablon. Všechna naše témata budou s vaším obsahem bezchybně fungovat, nemusíte si dělat starosti se změnami obsahu tak, aby vyhovoval každému designu zvlášť. Jsme rádi, že pro jednu z našich nejoblíbenějších šablon, "Going to Dublin", je nyní k dispozici funkce exportu Docx(Word).

Jakmile vytvoříte životopis, můžete design nebo šablonu změnit během okamžiku. Nejprve přejděte do životopisu, který chcete změnit, a klikněte do něj stejně, jako kdybyste ho chtěli upravit. Vlevo uvidíte různé šablony životopisů, ze kterých si můžete vybrat.

Pokud jste v režimu náhledu na celou stránku, můžete šablonu změnit také z menu v horní části obrazovky. Viz snímek níže.

Pokud hledáte další způsoby, jak si životopis přizpůsobit, vždy můžete:

  • vybrat jinou šablonu;
  • certifikovat a zdokonalit své dovednosti, abyste zapůsobili na zaměstnavatele i potenciální klienty.Využijte náš nástroj pro navrhování dovedností, který vám usnadní přidání správných dovedností.
  • využít náš nástroj pro výběr vlastních barev, který oživí váš životopis a změní barevné téma.
  • aktivovat nebo deaktivovat fotografii;
  • změnit jazyk;
  • Editor názvů oddílů je dalším způsobem, jak vám usnadnit psaní životopisu, a umožňuje vám přizpůsobit si oddíly životopisu podle vašich představ.

Pokud se chcete dozvědět víc o tom, jak si svůj životopis přizpůsobit, přečtěte si tento článek na našem blogu

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.