Jak životopis zduplikuji nebo jak vytvořím více jeho verzí?

V prémiové verzi můžete vytvářet neomezený počet životopisů a motivačních dopisů. Bezplatná verze dovoluje vytvořit jeden životopis a motivační dopis, který můžete průběžně upravovat.  

Proč na tom záleží

Přizpůsobení každého životopisu a motivačního dopisu pro konkrétní pracovní pozici, o kterou se ucházíte, zvyšuje vaše šance na přijetí. Tato pozornost k detailům ukazuje, že jste věnovali čas seznámení se s pracovní pozicí a dává vám příležitost sladit obsah životopisu a motivačního dopisu s popisem pracovní pozice. Další užitečné tipy najdete zde.

Úpravy a správa vašich verzí životopisu a motivačního dopisu na CVapp.cz je nejrychlejším a nejsnazším způsobem, jak toho dosáhnout! 

Jak duplikovat životopis

Přihlaste se do CVapp.cz a přejděte na nástěnku životopisů. Na ní uvidíte seznam všech vašich životopisů. Klikněte na tlačítko Duplikovat. Viz snímek níže.

Jak přejmenovat životopis a motivační dopis

Verze vašeho životopisu a motivačního dopisu vždy přejmenujte. Cílem je životopis a motivační dopis pojmenovat tak, aby vaše složka souborů souvisejících s hledáním zaměstnání zůstala přehledně organizovaná. Naši uživatelé své dokumenty nejčastěji přejmenovávají názvem pracovní pozice, o kterou se ucházejí. Nejlepší je přizpůsobit životopis a motivační dopis na míru různým pracovním pozicím. Životopis a motivační dopis můžete přejmenovat na nástěnce, stačí na něj kliknout jako při všech ostatních úpravách. Viz snímky níže. 

Jakmile životopis zduplikujete a přejmenujete, můžete začít upravovat novou verzi a původní životopis zůstane beze změn. 

Podívejte se na tento článek na našem blogu a dozvíte se, proč byste měli svůj životopis přizpůsobit pro každé použití.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.