Co mohu dělat s prémiovým předplatným?

Prémiový účet vám dává plný přístup ke všem našim prémiovým funkcím včetně plného přístupu k našemu neustále se rozrůstajícímu výběru šablon úspěšných životopisů a motivačních dopisů a možnosti stáhnout si životopis ve formátu PDF a Word a další. K našim oceňovaným šablonám životopisů teď navíc nabízíme také 18 inovativních a svěžích šablon motivačních dopisů. Níže vidíte seznam nejužitečnějších funkcí dostupných díky prémiovému účtu: 

Prémiové funkce dostupné díky předplatnému

  • Neomezený počet životopisů a průvodních dopisů
  • Všechny prémiové šablony a barvy
  • Neomezené stahování PDF

Nezapomeňte využít naši jedinečnou novou funkci Statistiky, která vám ukáže, jak se vaše životopisy krátkodobě i dlouhodobě zobrazují. Zjistěte, jak dlouho si někdo prohlížel váš životopis a z jakého místa. Schopnost identifikovat globální příležitosti na základě města / země prohlížení vašeho životopisu pomůže zajistit, že vám neopomenete oslovit příslušné náboráře! Sledujte měnící se trendy v zobrazeních životopisu, abyste změřili zájem prohlížejících a provedli změny, když to budete považovat za nutné.

Nezapomeňte také použít naše rozšíření pro Chrome pro naši nástěnku pro sledování pracovních nabídek! Nyní si můžete ukládat pracovní příležitosti a volná místa, kdykoli je uvidíte, pouhým kliknutím. Použití je velmi jednoduché:

- Nainstalujte si rozšíření v oficiálním obchodě Google Chrome (zdarma).

- Přihlaste se ke svému účtu

- Vyhledávejte pracovní nabídky na internetu

- Uložte pracovní nabídky v pravém horním rohu prohlížeče

- Přejdou na vaši nástěnku sledování pracovních nabídek. Hotovo!

Máme také flexibilní registrační plány. Můžete začít sedmidenním zkušebním obdobím a poté se rozhodnout pro registraci na 6 měsíců nebo na rok. Více o cenách si přečtěte zde. 

Jak zruším prémiové předplatné?

Prémiové předplatné můžete kdykoli zrušit v Nastavení účtu v horním pravém rohu aplikace.  Další informace o tom, jak provést downgrade nebo zrušit účet z aplikace, najdete zde. 

Pokud provedete downgrade na bezplatnou verzi, vždy se můžete kdykoli přihlásit zpět do Cvapp.cz a zdarma upravit svůj životopis nebo motivační dopis, nebo se vrátit k prémiovému plánu.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.