Jak vytvořím motivační dopis?

Můžete využít Cvapp.cz k rychlému a bezproblémovému sestavení motivačního dopisu pomocí našich nástrojů pro podporu psaní. Dopis můžete také snadno sdílet s kýmkoli pomocí online odkazu. Budete mít přístup k neomezenému počtu šablon motivačních dopisů, vlastním možnostem barev a možnosti stahování souborů PDF. Svůj životopis a motivační dopis můžete dokonce sloučit do jediného dokumentu, takže nábor je pro všechny pohodlnější. Tuto novou funkci najdete v rozbalovací nabídce pod položkou „Více“ napravo od náhledu životopisu / motivačního dopisu. Pak si jednoduše vyberte, které dva dokumenty chcete zkombinovat, a můžete vyrazit! Viz snímek obrazovky níže.

Jak vytvořit motivační dopis na Cvapp.cz

Krok 1: Přihlaste se do Cvapp.cz a na nástěnce klikněte na záložku vedle životopisu, která nese název Motivační dopisy.

Krok 2: Kliknutím na možnost „Vytvořit nový“ vytvoříte nový motivační dopis a otevřete editor. Viz snímek níže.

Krok 3: Vyplňte detaily motivačního dopisu. Máme 3 sekce pro každý průvodní dopis:

  • V části Podrobnosti o příjemci uveďte v každém motivačním dopisu detaily konkrétní společnosti. 
  • V části Osobní údaje přidejte své osobní údaje. Pomůžeme vám začít a některé podrobnosti přidáme automaticky z vašeho životopisu.
  • V části Obsah dopisu přidáte hlavní text motivačního dopisu.

Krok 4: Vyberte šablonu, která se vám nejvíce líbí (nebo která odpovídá vašemu životopisu). Nyní si můžete stáhnout motivační dopis v různých formátech souborů:

Další tipy k motivačním dopisům

Níže najdete pár dalších tipů a zdrojů o tom, jak napsat skvělý motivační dopis.Jak změnit název a jazyk motivačního dopisuNázev motivačního dopisu bude název společnosti, u které se ucházíte o zaměstnání. Pokud název společnosti nebo pracovní pozice nepřidáte, pojmenujeme váš motivační dopis jako Bez názvu. Volba dobrého názvu motivačního dopisu vám pomůže udržet si na nástěnce pořádek. Kliknutím na ikonu vlajky pod názvem motivačního dopisu a výběrem jazyka, který chcete použít, můžete změnit také jazyk motivačního dopisu. 

Jak smazat motivační dopis

Motivační dopis můžete smazat kliknutím na motivační dopis na nástěnce a kliknutím na možnost Smazat. Jakmile motivační dopis smažete, je tento krok trvalý a nevratný. Smazané motivační dopisy náš tým nedokáže obnovit. Viz snímek níže.

Najít nápovědu k psaní motivačních dopisů

Další tipy, jak napsat skvělý průvodní dopis, najdete na našem blogu. Stále zveřejňujeme nové rady ohledně psaní životopisu, průvodních dopisů, kariérního poradenství a tak dále. 

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.