Jak se přihlásím do Cvapp.cz?

Jakmile začnete tvořit životopis na Cvapp.cz, vždy se můžete vrátit a po přihlášení pokračovat v jejich tvorbě a úpravách. 

Průvodce přihlašováním a řešením potíží

Krok 1: Navštivte stránku: https://cvapp.cz/app/auth/sign-in.

Krok 2: Zadejte e-mailovou adresu nebo klikněte na přihlášení pomocí profilu na sociální síti. Viz snímek níže.

Krok 3: Zkontrolujte si poštovní schránku, zda vám přišel odkaz Magic Link, a klikněte na tlačítko nebo na odkaz v e-mailu. Viz snímek níže.

TAK – a jste uvnitř!

📌 Profesionální tipy pro řešení potíží s přihlášením

Pokud jste se v minulosti registrovali do Cvapp.cz ale máte problémy s přihlášením, níže najdete několik tipů, jak tyto potíže vyřešit:

  • Pokud vaše e-mailová adresa nefunguje a registrovali jste se přes Facebook nebo LinkedIn, ujistěte se, že používáte e-mailovou adresu propojenou s některým z vašich profilů na sociální síti. 
  • Pokud vaše e-mailová adresa funguje, ale nepřichází vám e-mail s odkazem Magic Link, zkontrolujte složku s nevyžádanou poštou nebo ve složce příchozí pošty zkuste vyhledat „Cvapp.cz“.
  • Magic Link je platný pouze 48 hodin. Jakmile vyprší platnost odkazu, musíte se zaregistrovat znovu s a-mailovou adresou, abyste dostali nový odkaz.
  • Pokud se snažíte zaregistrovat u jedné z našich lokálních značek, ale předtím jste se registrovali na Cvapp.cz, povšimnete si, že při pokusu o přihlášení jste přesměrováni na Cvapp.cz. Pro registraci u lokální značky budete muset použít odlišnou e-mailovou adresu. Případně můžete přizpůsobit nastavení jazyka na Cvapp.cz. Další informace o tomto kroku najdete zde.

Pokud se nemůžete přihlásit ani poté, co jste vyzkoušeli tyto tipy, nemějte obavy. Kontaktujte náš tým, který udělá vše pro to, aby vám pomohl najít váš účet nebo vytvořit dočasné heslo. 

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.