Jak do životopisu nahraji nebo upravím fotografii?

Většina designových šablon na Cvapp.cz nabízí možnost zahrnout nebo nezahrnout profesionální fotografii. 

Jak do životopisu přidat fotografii

Chcete-li do svého životopisu přidat fotografii, přihlaste se do svého účtu a klikněte na životopis, který chcete editovat. Pak klikněte na první část nazvanou Osobní údaje.

V části Osobní údaje uvidíte možnost nahrání fotografie. V rámci jednoho účtu můžete také nahrát různé fotografie pro různé životopisy. Tato nová funkce vám umožní rychle přizpůsobit snímek obličeje pro každou pozici, o kterou se ucházíte. S potěšením vám také nabízíme nový nástroj pro odstranění pozadí, který vám umožní proměnit jakoukoli vaši fotografii na snímek obličeje vhodný pro profesionální životopis.

Viz snímek níže, který ukazuje, jak upravit fotografii.

Ideální obrázek pro životopis je čtvercová fotografie s poměrem stran 1:1 s rozlišením alespoň 600 x 600 pixelů. Po nahrání fotografie máte rovněž k dispozici několik možností její úpravy. Viz snímek níže. 

Jak v životopisu upravit fotografii

Jakmile do životopisu poprvé nahrajete fotografii, bude dostupná pro všechny šablony a různé verze vašeho životopisu. Obrázek můžete upravovat, měnit a odstraňovat z něj pozadí. Pokud budete chtít, můžete fotografii z editoru kdykoli smazat nebo nahrát fotografii novou.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.