Bude můj životopis veřejný?

Životopisy nebo motivační dopisy vytvořené na Cvapp.cz budou přístupné pouze vám a lidem, se kterými ho budete sdílet. 

K vašim životopisům a motivačním dopisům může mít přístup také náš tým podpory a inženýři za účelem řešení problémů, shromažďování údajů pro vývoj nových funkcí, marketing a zodpovídání vašich dotazů. Jakmile svůj životopis smažete, je tento krok trvalý a nevratný. Smazaný životopis nebo motivační dopis nedokážeme obnovit.

Další informace o sdílení životopisu a stahování motivačních dopisů najdete zde.  

Jak životopis odstranit a/nebo ho nastavit jako soukromý   

Jakmile někomu nasdílíte adresu URL, váš životopis již není soukromý. Technicky vzato může někdo v budoucnu tuto adresu URL zkopírovat a sdílet. Pokud jste adresu URL někomu nasdíleli, ale chcete zajistit, aby životopis na této adrese již nebyl přístupný, uděláte to nejlépe tak, že zduplikujete životopis, který jste sdíleli, a poté ho smažete. Pak bude váš životopis spojený s adresou URL, která ještě nikomu sdílena nebyla.  Když je životopis odstraněný, stará adresa URL přesměruje na stránku 404. Nezapomeňte, že si svůj životopis můžete také stáhnout jako dokument Word.

Sdílení životopisu nikdy nebude výchozí funkcí, vždy budeme usilovat o to, aby bylo jasné, že je to něco, o čem rozhodujete vy sami.  Pokud máte další otázky týkající se ochrany soukromí, přečtěte si naše zásady ochrany soukromí nebo podmínky poskytování služby.

Vybízíme každého, kdo se obává o soukromí nebo důvěrnost, aby se podíval na naše vynikající hodnocení a recenze na  Trustpilot.