Průvodce začátky s Cvapp.cz

Vítejte na Cvapp.cz. Tento průvodce vám pomůže využít naši aplikaci na maximum a přiblížit vás k vašemu dalšímu zaměstnání. 

Níže najdete mix užitečných článků s často kladenými otázkami ohledně používání aplikace. Můžete také navštívit náš Blog, kde najdete nejnovější a nejlepší tipy, které vám pomohou ve vaší snaze najít perfektní práci. 

Životopis

Namísto vytváření životopisu z ničeho vás náš nástroj pomocí rychlých kroků provede procesem, na jehož konci váš čeká skvělý životopis. Zde je několik zdrojů, které vám pomohou začít:

Motivační dopisy

Pokud do materiálů při ucházení se o pracovní pozici zahrnujete také motivační dopis, můžete k jeho návrhu využít Cvapp.cz a motivační dopis si pak stáhnout. Vyberte si z jedné z našich profesionálně navržených šablon motivačního dopisu a během chvilky posuňte svou aplikaci na další úroveň. Nyní nabízíme 18 inovativních a svěžích šablon motivačních dopisů, které byly pečlivě navrženy tak, aby doplňovaly váš životopis. Svůj životopis a motivační dopis můžete dokonce sloučit do jednoho souboru PDF, abyste dosáhli maximálního pohodlí.

Hledání pracovních pozic

V závislosti na vaší poloze můžete Cvapp.cz použít také k vyhledávání pracovních pozic. Kombinujeme pracovní nabídky ze serverů Indeed a ZipRecruiter, takže při hledání nového zaměstnání ušetříte spoustu času. 

Hledání ideálního zaměstnání může být skvělou příležitostí, jak najít inspiraci pro klíčová slova pro váš životopisu a motivační dopisy.

Účty

Začněte s bezplatným účtem Cvapp.cz. Vždy se můžete zdarma přihlásit do Cvapp.cz můžete předplatné kdykoli zrušit z aplikace v menu Účet.

Hledání ideálního zaměstnání může být skvělou příležitostí, jak najít inspiraci pro klíčová slova pro váš životopis a motivační dopisy.

Kontaktujte nás

Existuje řada způsobů, jak mít přehled o nových zdrojích, nových funkcích a jak kontaktovat náš tým s žádostí o podporu. 

Sledujte aktualizace produktů, zprávy o stavu a další v našem deníku změn.

Našli jste odpověď na svou otázku? Děkujeme vám za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k chybě. Zkuste to znovu později.